Accessoires voor meer kleur op je terras

Kleurrijke poefs om in neer te ploffen, planten in felle of lichtgevende plantenpotten of vrolijke tuinlampions, met deze 3 accessoires maak je van je terras een sfeervolle plek.

 

Languit loungen

 
Kleurige poefs zijn een hip alternatief voor strand- en ligstoelen. Ze passen volledig in de nieuwste trend om u buiten, op een knus plekje, aan een tafeltje te installeren met een aperitief. U schuift een opblaasbare zetel bij of een stel poefs en het weekend kan beginnen. Als het echt mooi weer is, kunt u de poefs en kussens van binnen uiteraard buiten zetten, maar er bestaan ook speciale buitenmodellen met weerbestendige antischimmel en -UV bekleding, die na de zomer weer naar het tuinhuis verhuizen. Verkrijgbaar in felle kleuren, effen of met motiefjes.
 

Volle pot

 
Bijna nog belangrijker dan de planten die u kiest, zijn de bloempotten waarin ze zitten. Die bepalen de sfeer. Ze bestaan in alle kleuren en maten. Er zijn zelfs plastic exemplaren met ingebouwde verlichting. U kunt er naar believen mee combineren: aan weerszijden van de ingang, op elke hoek van het terras... Momenteel zijn gekleurde potten erg in trek: zachte tinten zoals hemelsblauw of lichtpaars of lekker opvallend: oranje, rood, groen, paars, turkoois, fuchsia... Grote gekleurde potten passen beter bij moderne meubelen van metaal, plastic of teakhout dan bij riet.
 

Lichtpunten

 
Tuinlampions zijn terug van weggeweest. Ze worden in trosjes van verschillende maten en kleuren door elkaar gehangen en afgewisseld met olielampjes en kaarslantaarns. Met die lichtaccenten kunt u decoratieve stillevens creëren, ergens in een stemmig hoekje, op tafel of in een boom bij het terras. Sfeer gegarandeerd! De lantaarns zijn bij voorkeur van metaal, liefst in rastervorm, want dat biedt een luchtige aanblik en zorgt voor een mooi schaduwspel. Die rasters zijn tegenwoordig ook populair materiaal voor tuinmeubilair.

Partner Content

Gesponsorde content