BAUNAT vervolledigt met Elke Peeters de Dancing Lady collectie

Het Belgisch diamantjuwelenmerk BAUNAT organiseert samen met het Flanders Fashion Institute om de twee jaar een designwedstrijd voor jonge Belgische talenten
In 2011 verleidde juweelontwerpster Elke Peeters de jury van de designwedstrijd voor diamantjuwelen. Haar ontwerp 'Dancing Lady' sloot perfect aan bij de filosofie van BAUNAT. Er was dan ook geen twijfel mogelijk dat beide partijen de handen in mekaar zouden slaan voor een vervolgcollectie.

BAUNAT is een Belgisch diamantjuwelenmerk van hoge kwaliteit dat werd opgericht in 2008 in Antwerpen. Hun basisfilosofie is dat echte schoonheid en natuurlijke charme van binnenuit komen. Hun collecties worden binnen deze filosofie dan ook ontworpen door talentvolle Belgische designers, die gevraagd worden moderne en tijdloze juwelen te creëren, of om bestaande klassiekers te herinterpreteren. 

Over Elke Peeters
In onderstaande fotospecial krijgen we in avant-première een voorsmaakje van het laatste deel van de succesvolle collectie ‘Dancing Lady’, waarmee de reeks vervolledigd wordt. Elke Peeters, een gevestigd juwelenontwerpster uit het Antwerpse met een grote voorliefde voor elegante ontwerpen en pure vrouwelijkheid, wilde met haar ontwerp duidelijk maken dat de schoonheid van de vrouw op een subtiele wijze naar voor komt tijdens een trage dans. 
 
Meer Belgische ontwerpers
Voor iedereen die niet zo lang kan wachten, werpen we ook nog even een blik op creaties van designerduo Wouters & Hendrix en ontwerpster Elisa Schepens. Al deze creaties kan je online bewonderen en bestellen via de e-boutique van BAUNAT.

Win je eigen BAUNAT-juweel
Bovendien organiseren we van 12/09 tot 26/09 een wedstrijd waarin je een prachtig BAUNAT-juweel kan winnen t.w.v. 1000 euro. Houd dus goed onze actiepagina in het oog!

Partner Content

Gesponsorde content