Beste rooftopbars en terrassen

Verblijven in een luxueus hotel en ’s avonds genieten van het mooiste uitzicht vanop één van de beste terrassen en rooftopbars? Daarvoor kun je onder andere terecht in Rio de Janaeiro. Lang leve Brazilië!

Er altijd al van gedroomd om eens te reizen naar een adembenemende locatie en te verblijven in een luxueus hotel? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar deze selectie van Sofitel Luxury Hotels. Deze hotels hebben pareltjes van terrassen en rooftopbars waar je zowel overdag als 's avonds kunt genieten van een fantastisch uitzicht overheen de stad.

Rio de Janaeiro, Brazilië

Door de unieke ligging is Sofitel Rio de Janaeiro Copacabana  een gedroomde locatie om te genieten van het terras. Het terras biedt een schilderachtig uitzicht op de Pao de Açucar en het beroemde strand van Copacabana. In 2013 won het hotel tijdens de World Luxury Hotels Awards de prijs van "Het beste Rooftop uitzicht".

Rome, Italië

Vanop het panoramische terras van Sofitel Rome Villa Borghese  heb je een adembenemend uitzicht op de tuinen van de Villa Borghese, de Spaanse trappen, het huis van de Medici familie, het Vaticaan en het Pantheon. Het Cuisine & Lounge terras op de bovenste verdieping biedt gerechten en cocktails in een ontspannen sfeer en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Bangkok, Thailand

Tot slot is het terras van Sofitel So Bangkok  een magische plek die je zintuigen prikkelt. Het "Park Society Restaurant & Bar" biedt een uitzicht over de bruisende stad Bangkok. In het midden van het terras bevindt zich de "HI SO", een exclusieve plaats die bestaat uit bungalows voor de meest intieme momenten.

Partner Content

Gesponsorde content