Dé beautytrends van het najaar

De make up van het najaar is een kwestie van of, of, of. Of opvallende rode lippen, of niet traditionele eyeliner of blushy wangen. Feeling zet de beautytrends van het najaar 2015 voor jou op een rijtje.

1. Rode lippen

Op zich geen nieuws dat rode lippen hot zijn, maar ze maken een opvallende comeback op de catwalks voor het najaar 2015. Denk aan wollige, warme bontjassen, mutsen en sjaals met een opvallend paar rode lippen erbij. De tint die je kiest is bij voorkeur fel of donker.

2. Opvallende eyeliner

Lukt het je net om een perfect lijntje eyeliner op je ogen te plaatsen? Goed. Dan is het nu tijd voor het betere werk. Make updesigners spelen dit najaar met eyeliner. De winged-versie wordt groter, opvallender. Je mag best buiten de lijntjes kleuren.

3. Bloosje

Blozen kan geen kwaad. Zeker in de herfst- en wintermaanden is een blos op de wangen een echte add-on voor je outfit.

4. Metallic

Als je nog op zoek bent naar een oogschaduw en het net dat ietsje meer mag zijn, kies dan voor metallic: goud, zilver, brons. Het mag allemaal wat meer glitteren dit najaar. Erg glamoureus voor een feestje.

5. Marsala

Het ziet er misschien een beetje eng uit, maar het oogt heel chic die donkerrode, goth-achtige lippenstift. Met de trendkleur van het najaar marsala op je lippen zit je gegarandeerd goed.

6. Hello smokey eyes

Het najaar staat voor de deur. Stop die paletten nude oogschaduw maar even in de kast. In de herfst verschijn je met smokey eyes op een feestje. Of misschien zelfs op het werk?

7. Meer mascara

Net een laagje mascara aangebracht? Doe er dan nog maar eentje overheen. Of twee. Hoe meer mascara hoe beter. Combineert perfect met een stijlvolle donkere tint op de lippen.

Fotospecial beautytrends F/W 2015

Partner Content

Gesponsorde content