Een hart voor huishouden

Wit+goed is de naam van een kwalitatieve lijn huishoudgoederen, gevestigd in het Antwerpse.

Aan de wieg van het concept vinden we een oude bekende terug. Veerle Dobbelaere, u ongetwijfeld welbekend als TV-actrice en als de getormententeerde echtgenote van voormalig Mechels strafrechter Koen Aurousseau in ‘De SM-rechter', sloeg de handen in elkaar met best friend Karen Van Winkel, in een tweede leven freelance fotografe.

Samen maken ze er hun persoonlijke missie van om hun passie voor het leven mee te geven aan andere huishoudens, in de vorm van alledaagse gebruiksvoorwerpen met net dat tikje meer.

Zakdoeken en keukenlinnen, tafelkleden en keukenschorten, maar ook placemats, notitieboekjes en wenskaarten vinden via hen een thuis. Elk product binnen het gamma heeft daarbij zijn eigen verhaal doch allen hebben ze 1 ding gemeen: hun Belgische afkomst.

Feeling geeft je alvast een voorsmaakje uit hun collectie in onderstaande fotospecial en via Shedeals kan je al meteen genieten van een voordelige actie. Kik hier en betaal €49 i.p.v. €70 voor je waardebon geldig op het hele assortiment tafel- en keukenlinnen van Wit+goed.

Praktische info:
Wit+goed
Volkstraat 28
2000 Antwerpen
www.witplusgoed.be

Partner Content

Gesponsorde content