Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée maken capsulecollectie voor JBC

Onze Feeling-gastvrouw Elodie Ouédraogo heeft samen met Olivia Borlée de capsulecollectie "42:54 FOR JBC" ontworpen. 

Dat Feeling-gastvrouw Eloudie Ouédraogo gevoel voor mode heeft wisten we natuurlijk al. Nu brengt ze samen met Olivia Borlée, die gastvrouw was voor ons zusterblad Gael, een collectie op de markt voor JBC. De naam '42:54 for JBC' verwijst naar hun Belgisch record op de 4 x 100 meter. Ze brengen een trendy sportlook aan betaalbare prijzen. 

De dames zijn niet aan hun proefstuk toe. Elodie ontwierp in 2014 een hippe sweatercollectie, gevolgd door een collectie met jurken en rokjes. Olivia ontwierp in 2011 een T-shirtcollectie voor JBC. Nu doen ze het samen. "We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte", zegt Elodie. "We vinden het leuk om naast onze eigen collectie een capsulecollectie voor JBC te brengen. Op die manier kunnen we iedereen bereiken met onze creaties. Door een leuke betaalbare collectie te brengen, willen we mensen meer zin geven om te sporten." 

De collectie, bestaande uit stukken in zwart en wit, ligt vanaf 1 maart in de winkelrekken van JBC. 

Combineer je nieuwe sportoutfit met een paar sneakers. Hier vind je onze favorieten uit de nieuwe collectie. Draag dit jaar je sportoutfit als alledaagse kledij, hier leer je hoe je dat doet.

In beeld: 6 stuks uit de collectie

Partner Content

Gesponsorde content