Fotospecial: XL bloemen

Prints zijn altijd leuk in de zomer en bloemen brengen dat extra vleugje exotica in je garderobe. Combineer naar hartenlust verschillende prints met elkaar maar opgepast voor de combi bloemen-en dierenprints, die is enkel voor durvers weggelegd. 

Het belooft een vrolijk voorjaar te worden als we naar de modetrends kijken. De jaren 70 zijn weer helemaal terug en ze hebben de XL bloemenprint meegebracht. Van vestjes, bikini’s en pantalons tot handtassen en schoenen: bloemen duiken overal op. 
 
Hou je niet van bloemen? Vind je ze te druk of braaf? Daar zou je dit seizoen wel eens op terug kunnen komen. XL exotische bloemen en zwierende palmbomen zijn niet voor muurbloempjes weggelegd. Natuurlijk is deze trend niet noodzakelijk voor waaghalzen. Een compleet broekpak in bloemenprint vraagt inderdaad wat lef, maar een bloemenblazer kan een anders simpele outfit een flinke boost geven. 
 
Hoe draag je ze? Van top tot teen, gecombineerd met (andere) prints of met zwart of wit. Een romantische broek met bloemenprint maak je bijvoorbeeld af met een stoer jeansvestje of zwarte leren biker jacket. 

Partner Content

Gesponsorde content