Herfst 2013: Eva Mendes en Jude Law voor Vogue Eyewear

Vogue Eyewear is voor de nieuwe campagne Herfst/Winter 2013 opnieuw in zee gegaan met de beroemde actrice Eva Mendes. Voor de herencollectie koos Vogue Eyewear voor de meervoudige Oscargenomineerde Jude Law.

Actrice Eva Mendes mag voor de tweede keer op rij haar gezicht lenen voor een campagne van het luxueuze brillenmerk Vogue Eyewear. De herfst/wintercampagne 2013 werd in maart in Los Angeles gelanceerd.

Vogue Eyewear brillen en zonnebrillen

De herfstcollectie bestaat uit zowel een nieuwe reeks brilmonturen als zonnebrillen. De opnames van ‘She’s In Vogue’ hadden plaats in februari in de ‘Mansion 45’, een majestueus en mooi gelegen pand in de glamourwijk van Beverly Hills. De wereldbefaamde modefotograaf Mario Testino heeft unieke portretten gemaakt van Eva als vastberaden en charismatische vrouw. De foto’s zijn afgedrukt in prachtige herfstkleuren.

Jude Law presenteert herenbrillen

Ook Jude Law mag opnieuw zijn gezicht lenen als symbool voor de hedendaagse look die Vogue Eyewear typeert. De campagne werd gerealiseerd door modefotograaf Peter Lindbergh op het Domaine de Pierredon, in het Zuid-Franse dorpje Abbaye Sainte Marie de Pierredon.

Partner Content

Gesponsorde content