Keep it simple: 12 x minimalistische juweeltjes

De minimalistische stijl is in tal van interieurs terug te vinden, maar je kan de trend ook perfect doortrekken naar je garderobe. Klassieke materialen zoals rosé gold en zilver zorgen voor de nodige luxe en net door hun simplistische ontwerp trekken ze meer en meer de aandacht in jouw look. Allesbehalve saai dus!

Eenvoud siert

Hou jij van drukke prints? Dan zijn minimalistische juwelen dé beste oplossing om je opvallende outfit af te maken. Niemand loopt er graag bij als een versierde kerstboom en dat hebben de juwelenontwerpers dit seizoen ook als de beste begrepen. Geometrische figuren scoren hoog in het lijstje van de eenvoudige sieraden. Maar voeg je toch graag een vrouwelijke touch toe? Ga dan voor een simplistisch ontwerp afgewerkt met enkele schitterende steentjes. Investeer gerust in een degelijk juweel aangezien ze dankzij hun eenvoud de verschillende modeseizoenen perfect zullen doorstaan.

Op zoek naar een opvallende outfit om je eenvoudig juweel mee te combineren? Laat je dan inspireren door deze betoverende bloemenprints of enkele tropische accenten

Fotospecial: 12 x minimalistische juwelen

Klik op de foto's om de juwelen en prijzen te bekijken. 

Partner Content

Gesponsorde content