Nieuw ijssalon in Gent: Vivavanilla

Zin in een frisse ijscoupe? In Gent kunnen ijsliefhebbers deze zomer terecht in de pop-up ijsbar Vivavanilla van Lore De Swerts. 

Lore De Swerts is bekend van haar pop-up bar in het SMAK van Gent, die te bezoeken was van januari tot april 2012. Na de sluiting kon ze maar geen genoeg krijgen van pop-up bars en daarom opende ze op 12 mei een nieuwe pop-up bar in Gent. Dit keer een ijsbar: Vivavanilla! Deze bar maakt deel uit van de kunsttentoonstelling TRACK, die van 12 mei tot 16 september te bezichtigen is in Gent.

In Vivavanilla kan je heerlijke coupes met Italiaans ijs bestellen en die coupes zijn stuk voor stuk overgoten met één van de vele sauzen die Lore De Swerts zelf klaarmaakt. Sauzen gebaseerd op gebrande karamel, bittere chocolade of ijskoude espresso, er is voor elk wat wils. Naast ijs kan je er ook allerlei soorten koffie krijgen.  Je keuze kan je dan vervolgens verorberen op het aangelegde strand binnen (jawel) in de bar of in de gezellige tuin buiten.

Info:

Nog tot 16 september kan je bij Vivavanilla een ijsje kopen. De bar sluit zijn deuren wanneer ook de kunsttentoonstelling TRACK afloopt. Vivavanilla is open van dinsdag tot zondag van 11u30 tot 18u00 of langer als er nog volk en ambiance is.

De pop-up ijsbar is gelegen op de Gasmeterlaan 107 te Gent, aan de voormalige boxclub Golden Gloves.

Meer informatie:

www.vivavanilla.net en www.track.be/nl

Partner Content

Gesponsorde content