Simpel Design van Studio Simple

Van 27 mei tot en met 1 juli 2012 stelt het desigduo Studio Simple hun nieuwste creaties tentoon in de bloemenwinkel Egelantier in Otegem. Deze tentoonstelling is niet te missen als je fan bent van designstukken die uitblinken door hun eenvoud.  

Studio Simple werd opgericht door styliste Ann Vereecken en industrieel ontwerper Jeroen Worst. Bij het ontwerpen van hun stukken maakt het duo zoveel mogelijk gebruik van eerlijke materialen zoals hout, leder en staal. De ontwerpen van Studio Simple worden door veel kenners als simpel bestempeld, maar toch zijn ze op een bepaalde manier eyecatchers. Daarmee bedoelen we het volgende: de voorwerpen waarmee Ann en Jeroen werken voor hun ontwerpen keren terug naar de basis, zodat hetgeen wat overblijft onmiddellijk alle aandacht opeist.

Studio Simple ontwerpt originele interieurstukken zoals kasten, lampen en tafeltjes, maar ook kookgerei. Hun collectie bevat een zeer complete rookkast, een compacte barbecue, houten snijplanken en houten borden.

Sinds kort heeft Studio Simple enkele nieuwe ontwerpen klaar en dat wordt gevierd met een tentoonstelling in de bloemenwinkel Egelantier in Otegem. De ontwerpen worden gepresenteerd in de tuin en in de serre. Iedereen is alvast welkom op de opening van de tentoonstelling op 27 mei om 15 uur. Jeroen Worst en Ann Vereecken, het duo achter Studio Simple, zullen dan zelf ook aanwezig zijn.

De tentoonstelling loopt van 27 mei tot en met 1 juli 2012.
Te bezoeken van donderdag tot zaterdag van 10u tot 18u30 en op zondag van 10u tot 13u.

Meer informatie: www.egelantier.be of www.studiosimple.be

Partner Content

Gesponsorde content