Zo blijf jij droog in fikse regenbuien

Rennen door de regen om je juist-in-de-plooi-gelegde kapsel te redden, we kennen het allemaal. Helaas regent het net in ons land 180 dagen per jaar, a.k.a. de helft van het jaar. Gelukkig kwam het Belgisch merk Beseason met een geniale oplossing: regenjassen en sweaters die gepaard gaan met stijl én comfort. Geen reden meer om met een dip de regen in te gaan, want vanaf nu zal jij ook dáár lopen te stralen.

Achter dit initatief dat ons droog door wispelturig weer helpt, zitten de Brusselse broers en modeliefhebbers Bruno en François. 

Beseason vindt de regenjas opnieuw uit voor zowel man als vrouw en laat ze op een verantwoordelijke manier in Portugal maken. Het merk biedt regenjassen in zes verschillende kleuren (zwart, geel, rood – of course – maar ook oranje, kaki en marineblauw), met daarnaast ook een reeks trendy pulls.

beSeason regenjassen

Ontwerper Bruno vertelt ons hoe hij, met oog voor detail, over iedere regenjas heeft nagedacht.  "Op vlak van mouwen, gingen we voor de stijl van een hemd. Vanachter probeerden we dan weer voor de oliepak-stijl te gaan." Wij zijn er alvast van overtuigd dat regen en stijl écht wel samen kunnen gaan.

beSeason

Om voor een singing in the rain-gevoel te gaan en grijze dagen met kleur te vullen, delen wij 5 exemplaren uit! Grijp hier dus zeker je kans.

Chaussée de Charleroi 90, Brussel, www.beseason.com

Nog meer modetips? Hier lees je hoe je jeans nooit meer afzakt en hier lees je hoe je sportkledij draagt als alledaage fashion.


Lees ook:

VIDEO: 3 looks met de pencil skirt met split

1 stuk, 3 looks: de jumpsuit

Daar dient dat mini broekzakje in je jeans dus voor

Partner Content

Gesponsorde content