Zomers & zakelijk: 9 x kantooroutfits

Geen zin een warm maatpak of klassieke rok met bijpassende blazer? Met enkele zonnige, zwoele dagen in het vooruitzicht (eindelijk) mag het gerust wat luchtiger op de werkvloer. Nee, we hebben het niet over minirokjes of té diep uitgesneden decolletés. Wél over stijlvolle outfits in stoffen en modellen die fijn aanvoelen. Wij selecteerden alvast negen professionele én zomerse looks.

Wat maakt een jurk nu tot een zakelijke jurk? Het onderscheid is vaak moeilijk te maken... Denk aan een klassieke en aansluitende snit in een eenvoudig kleurenpalet (zwart, wit en blauw). Een décollete kan zeker en vast, maar wees niet te enthousiast. Als je een persentatie moet geven, wil je dan ook dat de aandacht volledig naar de inhoud ervan gaat en dus niet naar je voorgevel. Combineer je outfit met een paar stijlvolle hakken en minimalistische juweeltjes. Classy chic als je het ons vraagt!

Op zoek naar meer inspiratie om je leven op kantoor nog succesvoller te maken tijdens de zomerdagen? Check dan zeker deze tips om een namiddagdip te vermijden of bekijk ook zeker hoe je een short draagt op kantoor dankzij onze Chef-mode Els Keymeulen.

Fotospecial: 9 x kantooroutfits

Klik op onderstaande beelden om de items en prijzen te bekijken.

Partner Content

Gesponsorde content