Kerstwedstrijd: Win een limited edition Serendipity-verrassingspakket van Rituals (t.w.v. € 100)

Het Engelse woord ‘Serendipity’ betekent ‘onverwacht geluk’. En wie weet overkomt jou wel zo’n moment van onverwacht geluk, wanneer je onze kerstwedstrijd wint, en een Limited Edition Serendipity-verrassingspakket van Rituals thuis geleverd krijgt. Wij mogen er deze week namelijk drie weggeven!

Tijd voor jezelf

Wie kerstmis zegt, zegt ‘cadeautjes’. Niet alleen voor familie en vrienden mag er dit jaar iets moois onder de kerstboom belanden, ook iets dat joù gelukkig maakt mag niet ontbreken. En wat is beter om jezelf mee op te laden voor de komende etentjes en -hopelijk ook- feestjes, dan een heus beauty verwenpakket? In samenwerking met Rituals geeft Feeling deze week drie verwenkoffertjes vol fijne producten uit de nieuwe Limited Edition ‘Serendipity’-lijn weg. Elk pakket is uniek en heeft een minimumwaarde van € 100.

Onverwacht geluk

Eén van de mooiste Rituals-collecties van dit najaar is ‘Serendipity’, een eerbetoon aan het idee dat geluk het grootst is wanneer dit het minst wordt verwacht. Zo staat het trouwens ook op de verpakkingen: ‘finding something good without looking for it’. Serendipity is een limited edition-collectie en bestaat uit body-, home- en eau de parfum-producten.

Exotische mix

Het speciale aan deze collectie is dat er een unieke mix van niet minder dan tien exotische olieën voor is samengesteld, die samen zorgen voor een superzachte, gehydrateerde huid. De geur van de producten is fris, zacht bloemig met houtachtige, poederige en amberachtige noten.

Over deze olieën gaat het:

  • Teunisbloemolie: voor een egalere teint
  • Zoete amandelolie: rijk aan vitamine E
  • Sandelhoutolie: huidverzachtende eigenschappen
  • Kukuïnootolie: diep vochtinbrengend
  • Moringa-olie: voor een natuurlijke glans
  • Tsubaki-olie: helpt de elasticiteit te verbeteren
  • Jojoba-olie: voor een kalme, comfortabele huid
  • Kokosolie: helpt de huid te beschermen
  • Sesamolie: van nature rijk aan antioxidanten
  • Perilla-olie: helpt de huid te herstellen

Dit zijn onze persoonlijke favorieten uit de collectie

Fragrance Sticks

Fragrance Sticks

Fragrance Sticks

Een stijlvolle manier om je huis tot drie maanden lang naar Serendipity te laten geuren.

3-Phase Shower Oil

3-Phase Shower Oil

3-Phase Shower Oil

Masseer de fluwelige olie in op een vochtige huid tot hij in een zijdezacht schuim verandert, spoel af en voel hoe zacht je huid is.

Geurkaars

Geurkaars

Geurkaars

Wanneer olie in contact komt met water, creëert dat een soort laagjeseffect, dat je ook terugziet in het design van deze heerlijke geurkaars.

Foaming Shower Gel

Foaming Shower Gel

Foaming Shower Gel

Al jaren één van onze favoriete Rituals-producten, en ook hier stelt hij niet teleur. Eén druk op de knop en je krijgt een rijk, fluweelzacht schuim dat even lekker ruikt als de rest van de lijn.

Body Scrub

Body Scrub

Body Scrub

Deze milde scrub op basis van suiker, verrijkt met tien verzorgende olieën, polijst je huid en laat een dun olielaagje achter voor een intensieve voeding van de huid.

(Wil je nog meer producten van deze prachtige limited edition ontdekken, neem dan een kijkje op de website van Rituals.)

Waag snel je kans!

Wil je kans maken op dit prachtige verwenpakket? Of mist er nog een cadeautje voor iemand die je dierbaar is onder de kerstboom? Doe dan mee met onderstaande wedstrijd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content