Win een pakket handcrèmes van L’Occitane en Provence

Het Franse merk L’Occitane en Provence viert zijn veertigste verjaardag en dat willen ze met jou vieren! Daarom schenken we 10 duo feestpakketjes handcrèmes van L’Occitane en Provence t.w.v € 42 weg. Ideaal om je handen te wapenen tegen de winterkoude die er aankomt! Lees dan hieronder hoe je kan winnen.

L’Occitane en Provence

Olivier Baussan, de oprichter van het Franse huidverzorging-, bad- en haarproductenmerk L’Occitane en Provence begon 40 jaar geleden met het winnen van olie uit rozemarijn en lavendel die hij daarna verkocht op markten in de Provence. Het merk won aan populariteit en kon zo al snel een eigen winkel openen in Parijs. In de jaren nadien volgen New York, Hong Kong en Londen. Vandaag zijn er wereldwijd 2000 winkels waarvan 14 in België. 

L’Occitane en Provence heeft een druk veertig jarig bestaan gekend en toch hebben ze de tijd gevonden zich in te zetten voor tal van goede doelen. Ze zijn pionier op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo steunen ze de emancipatie van vrouwen in Burkina Faso, willen ze amandelbomen terugbrengen in Zuid-Frankrijk en werd door hen een fonds opgericht om lavendel in de Provence te behouden. Een merk naar ons hart dus!

40 YEARS of LOVE

Een veertigjarig bestaan daar horen cadeautjes bij en daarom schenkt L’Occitane  samen met Feeling een feestpakket van twee handcrèmes weg. De verrukkelijke crèmes zijn geïnspireerd op het stralende kleurenpakket van de jaren zeventig. She butter & bloeiende rozen vullen deze tubes met heerlijke geuren waarvan slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor zijdezachte en hemels ruikende handen. De prachtig ontworpen tubes en geuren vertellen het verhaal van L’Occitane: De weg die het merk aflegde tussen de Provence en Burkina Faso.

Waag nu je kans

Wil je graag verrast worden door de verleidelijke geuren en zachte textuur van deze twee handcrèmes? L’Occitane en Procvence en Feeling schenken 10 feestpakketten t.w.v € 42 weg.  Waag hieronder je kans! Fluweel zachte handen gegarandeerd!

Lees hier onze tips om droge handen te vermijden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content