Win 1 van de 10 duotickets voor kunstinstallatie OOG

Vanaf 14 september kun je in Mechelen terecht voor OP.RECHT.MECHELEN., het nieuwe stadsfestival waarmee je de stad – letterlijk – met andere ogen ontdekt. Een absolute must do tijdens het festival is de kunstinstallatie OOG. En daarvoor geven we bij Feeling deze week 10 duotickets weg!

 

Festival OP.RECHT.MECHELEN.

Het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. staat dit najaar in het teken van de herdenking van de Grote Raad, die 400 jaar geleden zich vestigde in het Hof van Savoye. Er wordt tot op heden in datzelfde hof nog altijd recht gesproken. Om deze reden viert OP.RECHT.MECHELEN. drie jaar lang deze verjaardag. Het festival is een unieke kans om justitie dichter bij de mensen te brengen.

Kunstinstallatie OOG

De kunstinstallatie OOG laat je plaatsnemen in een levensechte iris van ruim vier meter doorsnede, die wordt bevestigd aan een gebouw. Op deze manier krijg je zowel de samenleving als je ‘menszijn’ vanuit een ander perspecief te zien. Je neemt plaats in een stoel en kijkt, hangend in de lucht, uit over Mechelen. Je kan op 3 verschillende plaatsen in Mechelen terecht voor een OOG-ervaring, waaronder in de gebouwen van Sanoma Media waar ook de Feeling-redactie zit! Ook kan je terecht bij de Kazerne Dossin en de Thomas More Campus Kruidtuin voor deze unieke belevenis. Wil je graag een van de 10 duotickets winnen, bekijk dan hieronder hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd.

Waag hier je kans!

Vanaf 14 september kan je de kunstinstallatie OOG in het Sanoma Media gebouw bezoeken. OP.RECHT.MECHELEN. trakteert 10 Feeling-lezeressen op een duoticket. Bovendien krijgt iedere winnaar ook een gratis koffie aangeboden in Bar Marie, de hippe koffiebar en lunch hotspot in het Sanoma-gebouw. Je kan op de drie locaties terecht voor een OOG-ervaring van 11u00 t.e.m 20u00

Wil je graag kans maken op een van de 10 duotickets, neem dan snel deel aan onze wedstrijd hieronder. Voor meer informatie over OP.RECHT.MECHELEN. en het OOG, klik hier. Toch niet gewonnen? Dan kan je hier je tickets alsnog bestellen.

Wil je graag aan nog meer wedstrijden deelnemen, bekijk dan zeker onze wedstrijdpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content