Win 1 van de 10 kookboeken van Ellen Kegels

Ellen Kegels

Dat Ellen Kegels (29) een ambitieuze vrouw is, weten wij bij Feeling al langer dan vandaag. Onlangs was ze Feeling-gastvrouw en we kennen haar ook al langer als zaakvoerster, ontwerpster en gezicht van fairtrade tricotlabel LN Knits. Modieuze knitwear met een hartverwarmend verhaal. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, mag ze zichzelf nu ook kookboekenauteur noemen. Het nieuw kook-en lifestyleboek geïnspireerd op de Peruviaanse keuken zal op 12 oktober in de winkels liggen en wij mogen bij Feeling 10 lezeressen gelukkig maken met een exemplaar van dit geweldige boek.

#LNFairfood

Waar ze die energie van blijft halen om haar selfmade én succesvol bedrijf LN Knits te doen blijven groeien vragen wij ons al langer af. Binnenkort lezen we allemaal in Ellens allereerste kook-en lifestyleboek hoe een gezonde levensstijl haar energie geeft én hoe snel, eenvoudig en leuk het kan zijn om gezond eten klaar te maken.

Het boek dat op 12 oktober in de winkels zal liggen bestaat uit 3 delen. In het eerste deel deelt Ellen haar liefde voor de eetcultuur van Peru. Die is er gekomen door de vele reizen voor haar labels LN|Andes en LN|Beanies. De luxueuze sjaals, mutsen, truien en vesten worden gemaakt door jonge moeders uit de Peruviaanse Andes, die op deze manier de kans krijgen op arbeid in goede omstandighedenDoor het proeven van de plaatselijke lekkernijen en het ontdekken van vele superfoods, besloot Ellen naast haar Fairtrade labels ook iets gelijkaardigs te doen met de Peruviaanse voeding. 

Leuk om weten is dat er naast #LNFairfood boek ook een eigen #LNFairFood gamma komt. Zo biedt ze verschillende Peruviaanse boeren een eerlijk loon en een toekomstperspectief. De vele superfoods die ze gebruikt kan je dus zowel apart kopen als in een #LNFairfood box. De box omvat de superfoods, een doosje gezonde truffels en het #LNFairfood boek. De volledige box is te verkrijgen in verschillende conceptstores, in de LN|Knits flagship store en via www.lnknits.com

In het derde deel vinden we 50 gezonde recepten die zijn onderverdeeld in 8 categoriën: Smoothies & Sapjes, Ontbijt, Eitjes, Koude Salades, Warme Salades, Vis, Snacks en Drinks & Cravings. Recepten die niet tijdrovend zijn en waarvoor je bovendien alles in één supermarkt kunt vinden.

 

Waag je kans

Wil je graag gezond genieten van snel en eenvoudig te bereiden recepten? Neem dan zeker hieronder deel aan onze wedstrijd en wie weet is het #LNFairFood kook-en lifestyleboek binnenkort van jou!

Hou zeker onze wedstrijdpagina in de gaten voor meer winacties.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content