Win 1 van de 12 GlamGlow GravityMud Masks t.w.v €49,99

Ben je de zoektocht naar het ideale middeltje voor een strakkere en stralendere huid ook zo beu? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. ’s Werelds snelst groeiende luxe huidverzorginglijn, Glamglow, ontwikkelde het GravityMud Mask, een masker dat chroom kleurt van zodra het opgedroogd is. Hét meest modieuze gezichtsmasker voor een direct en langdurige strakke huid waardoor die er meteen jonger en veerkrachtiger uit ziet.

 

Gravitymud Mask

Dit peel off mask voor sexy contouren geeft je een onmiddellijk straktrekkende en verstevigende behandeling. Geconcentreerde ingrediënten als vizitight en lundralift zorgen ervoor dat je gezicht, nek en decolleté er zichtbaar steviger uitzien. Het masker is gemakkelijk in gebruik en geven je huid een strakker en ‘lifted’ gevoel.

Hoe gebruik je het GravityMud masker?

Breng het masker op een gereinigde huid aan met een kwast. Probeer de huid rondom de haargrens en wenkbrauwen te vermijden. Laat het masker 20 tot 30 minuten intrekken totdat het een andere kleur gekregen heeft. Trek het masker voorzichtig los zodra het is opgedroogd en spoel je gezicht nadien met warm water zodat er geen restjes meer op je gezicht blijven zitten. Herhaal dit twee keer per week. Wanneer je kwast volledig droog is, maak je het best schoon met water en zeep.

Waag je kans!

Wij willen jou graag de kans geven op een instant sexy Hollywood glow! Ook benieuwd naar de straffe werking van dit masker? Waag je kans hier voor een supersexy stralende huid want wij schenken maar liefst 12 GravityMud Maskers weg! Snel zijn dus!

Waag ook je kans bij onze andere lopende wedstrijden via onze wedstrijdpagina.

Waag hier je kans

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content