Win 1 van de 20 duotickets voor de film ‘Mal de pierres’

Een ijzersterk drama met een flinke dosis romantiek én een sterke leading lady: Mal de Pierres is een film naar ons Feeling-hart. Zin om heerlijk achteruit te zakken in een cinemazetel bij deze film met een zak popcorn in de hand? Speel dan snel mee met onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 20 duotickets.

Mal de pierres: romantisch drama van topformaat

Mal de pierres is een ijzersterk romantisch drama, geregisseerd door Nicole Garcia en gebaseerd op de bestseller van Milena Agus, en beschrijft het verhaal van een vrijzinnige vrouw die vastgeroest zit in een uit liefdeloos huwelijk waar ze niet zelf voor koos. Een vrouw die verder is dan haar tijd. Gabrielle groeit op in de kleine bourgeoisie van het Franse platteland. In een tijd waarin vrouwen enkel bestemd zijn voor het huwelijk, worden haar dromen over passie als een schande gezien. In een gezondheidscentrum hoog in de bergen wordt ze verliefd op André Sauvage, een oud-kolonel. Als haar droom eindelijk werkelijk wordt, wil ze niets liever dan met hem te vluchten.

Waag nu je kans

Klaar om volledig meegenomen te worden in de wereld van dit romantische drama? Waag dan hieronder je kans een neem deel aan onze wedstrijd. Misschien win jij wel een van de 20 duotickets voor Mal de pierres. Veel succes!

Wil je kans maken op nog veel meer wedstrijden? Ga dan via deze link naar onze wedstrijdpagina. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content