Win 1 van de 4 paar schoenen van Sweet Lemon t.w.v € 165

Het wordt stilaan tijd om je zomerschoenen definitief in te ruilen voor een paar elegante winterschoenen. Met de handgemaakte schoenen van het Italiaanse Sweet Lemon ga je voor trendy meets klassevol. Onder een jurk of stijvolle broek: je creëert gegarandeerd een geslaagde look! Feeling schenkt samen met Sweet Lemon 4 paar schoenen weg t.w.v € 165. Wil je graag deelnemen aan deze wedstrijd? Lees dan hieronder hoe je kans kan maken!

 

Sweet Lemon

Sweet Lemon is een jong schoenenmerk dat in 2012 werd opgericht door Arnaud Vanderplancke. De door een Belgische styliste getekende schoenen worden in Italië gefabriceerd. De keuze om de schoenen in Italië te laten maken was snel gemaakt. Italië is hét land voor stijlvolle, kwaliteitsvolle schoenen. Vakmanschap wordt hier generaties lang voortgezet en dat wist Arnaud, kleinzoon van schoenenmaker Jacques Maniet te waarderen. Sweet lemon mag zichzelf een actueel en innoverend schoenenmerk met pit noemen dat behoud van traditie en kwaliteit centraal weet te plaatsen. De schoenen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en afgewerkt met echt leder.

Waag nu je kans!

We geven 4 paar schoenen van Sweet Lemon t.w.v € 165 weg! Je kan kiezen tussen twee prachtige modellen: blauwe veterschoenen met ingewerkte fringes of classy zwarte schoenen met rekker. Neem hieronder deel aan de wedstrijd en wie weet loop jij binnenkort met deze pareltjes rond.

Meer wedstrijden kan je elke week op onze wedstrijdpagina terugvinden.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content