Win een van de 7 horloges van Mark Maddox t.w.v €85

Een stijlvol juweel met een streetstyle look is dé modetrend van dit winterseizoen. En wat is meer een eyecatcher dan een classy horloge? De stijlvolle horloges van Mark Maddox doen ons hart alvast wat sneller slaan dus schenken we deze week 7 horloges weg van Mark Maddox t.w.v € 85! Doe snel mee met onze wedstrijd en wie weet hangt er binnenkort zo’n prachtexemplaar rond je pols!

Mark Maddox

Mark Maddox is een jong horlogemerk dat gelanceerd werd in september 2012. Een prachtig merk dat zich richt naar jonge, modebewuste vrouwen en mannen. Met hun luxueuze horloges van topkwaliteit (die bovendien heel betaalbaar zijn!) weerspiegelt Mark Maddox perfect de veranderende trends uit de modewereld. Wij zijn fan bij Feeling! Het te winnen witte horloge met een rosé afwerking komt uit de Street Style collectie is gemaakt uit roestvrij materiaal met een taille van 38 mm.

Waag je kans

Wil je graag een van de 7 klassevolle witte horloges van Mark Maddox winnen? Waag dan zeker je kans en neem hieronder deel aan onze wedstrijd. Nieuwsgierig naar het hele gamma van Mark Maddox? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer wedstrijden kan je terugvinden op onze wedstrijdpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content