Win een van de zes pakketten minerale make-up (t.w.v. € 94,95) van het Belgische Cent Pur Cent

Cent Pur Cent staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. Laat je mama met Moederdag stralen en win voor haar (of voor jezelf) een prachtig pakket van het Belgische Cent Pur Cent.

Het cult-product van Cent Pur Cent is zonder twijfel hun poeder foundation die bestaat uit pure en natuurlijke mineralen. Het Belgische merk bestaat 5 jaar en is ondertussen favoriet van menig Vlaamse vrouw. Dankzij Feeling & Cent Pur Cent maak je nu kans op een prachtig geschenkpakket voor mamalief.

“Na 16 jaar ondernemen in de gezonde make-up en 5 jaar Cent Pur Cent, kan ik het echt mijn levenswerk noemen. Ik voel wat de vrouw nodig heeft en vertaal die emotie naar make-up. Dat in combinatie met de juiste ingrediënten, de link met de medische wereld en ontwikkelingssamenwerkingen met toplabo’s.”

Caroline, Founder van Cent Pur Cent

Wat kan je winnen?

Mascara Le Volumineux – € 22,99

Mascara Le Volumineux - € 22,99

Mascara Le Volumineux – € 22,99

Deze mascara zorgt voor extra veel volume en doet de wimpers mooi krullen. Deze mascara blijft de hele dag mooi zitten en geeft niet af.

Zwart Mineraal oogpotlood – € 17,99

Zwart Mineraal oogpotlood - € 17,99

Zwart Mineraal oogpotlood – € 17,99

Een Eye Pencil met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieze textuur is perfect om het oog te contouren en jouw look te accentueren.

Rouge Mineraal Lippotlood – € 17,99

Rouge Mineraal Lippotlood - € 17,99

Rouge Mineraal Lippotlood – € 17,99

Een lipliner met natuurlijke ingrediënten en minerale pigmenten. De zachte en precieuze textuur is perfect om de lip te contouren en te accentueren.

Lipgloss Cuberdon – € 22,99

Lipgloss Cuberdon - € 22,99

Lipgloss Cuberdon – € 22,99

Deze natuurlijke lipgloss is niet alleen mooi, maar verzorgt en hydrateert je lippen ook.

Glov queen – € 12,99

Glov queen - € 12,99

Glov queen – € 12,99

GLOV Heart Pads zijn 5 schattige hartvormige herbruikbare cosmetische pads die je kunt gebruiken om make-up te verwijderen met alleen water of je favoriete make-up remover.

Waag hier snel je kans om deze mooie prijs te winnen

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content