Win het Stadskookboek Antwerpen t.w.v. € 24,95

Antwerpen, de stad die alles kan. Kunst, mode, business én gastronomie. Dat laatste is waar het Stadskookboek Antwerpen allemaal om draait. Het boek geeft je een kijk in de wereld én in de kookpotten van de Antwerpse food scene. Recepten, interviews, adresjes en portretten werden gebundeld met als resultaat: een verrassend culinair boek. Ook Antwerpen- én food-fanaat? Waag hier je kans om het Stadskookboek Antwerpen t.w.v. € 24,95 te winnen!

Lekker Antwerpen

Marlies Beckers en Marie Monsieur, beiden food & travel journalistes, creëerden een Antwerps gastronomisch bijbel wanneer ze Stadskooboek Antwerpen samenstelde. Het boek staat vol leuke adresjes, opgelijst volgens verrassende categorieën en gesitueerd in nieuwe hippe (en minder hippe) buurten. 

Alsof dat nog niet genoeg was, troggelden de meiden leuke interviews én de beste receptjes af van de hoofdrolspelers van gastronomisch Antwerpen. Je kan dus ook zélf aan de slag. ’t Stad anders bekeken, vol culinaire verwondering voor locals en een guideline voor Antwerpen-leken en gepassioneerde foodies. Tijd om een uitstapje te plannen?

 

 

Marie Monsieur gaat – exclusief voor Feeling – wat dieper in op haar boek. Interessante interviews en recepten, je leest ze hier.

Waag hier je kans!

Beantwoord snel onderstaande vragen en maak kans op een Stadskookboek Antwerpen t.w.v. € 24,95!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content