Yves Rocher schenkt 10 antirimpelverzorgingen weg!

Wil jij ook een gladdere, fijnere huidstructuur, een heldere, stralende teint en een egalere huid die er als herboren uitziet? Dan is de antirimpelverzorging ‘Sérum Végétal’ van Yves Rocher misschien iets voor jou. Doe mee met onze wedstrijd en win 1 van de 10 verzorgingspakketjes!

Sérum Végétal, de verzorgingslijn van Yves Rocher, die het extreem krachtige IJskruidextract bevat. Het extract dringt optimaal door in de huid, waardoor hij tegemoet komt aan de behoeften van iedere vrouw. Sérum Végétal’s productlijn bestaat uit verschillende producten die een stralende teint, stevigheid of een liftend effect garanderen.

Speciaal voor Feeling stelde Yves Rocher een verzorgingskit op t.w.v. € 72,70. Neem snel een kijkje!

Gladmakende dagcrème anti-rimpel & stralende teint (t.w.v. € 19,90)

Deze gladmakende dagcrème bevat net zoals alle producten van Sérum Végétal het krachtige en unieke extract van IJskruid, ook wel Levensplant genoemd. Dat stimuleert de mTOR*-proteïne. Deze proteïne reactiveert de celmechanismen die rimpels tegengaan. Natuurlijk Oryza-extract stimuleert de zuurstoftoevoer in de cellen, zodat de huid weer gaat stralen. 

Oogroller stralend effect (t.w.v. € 19,90)

Daarnaast biedt Sérum Végétal de oogroller ‘stralend effect’ aan, passend bij de dagcrème. Hierdoor wordt de huid rondom de ogen extra verzorgd én krijgt je blik een instant boost.

Huidvernieuwende nachtcrème, anti-rimpel & stevigheid (t.w.v. € 32,90)

Soms is een antirimpelwerking niet voldoende en kan die ondersteund worden door een krachtig verstevigende werking. Deze crème, verpakt in een stijlvol design, neemt deze taak op zich en doet je huid verstevigen. Bij 85 % van de vrouwen is de huid meteen zichtbaar gladder!

Grijp je kans en wie weet staat dit Sérum Végétal aanbod binnenkort in je badkamerkastje. Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief die de nieuwste wedstrijden direct in je mailbox bezorgt. 

Lees ook: 

4 tips tegen wallen onder je ogen
6 tips voor een mooie huid zonder rimpels 
5 beautygeheimen van Elsie Matthijssens 

 

Partner Content

Gesponsorde content