Na het succes van de maandelijkse Feeling Forward sessies werd het tijd voor meer. Op 8 juni 2018 vond een heuse Inspiration Day plaats in het Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, Mechelen. Feeling-fans konden er heel wat inspiratie opdoen en straffe gastsprekers ontmoeten. Voor als je er niet bij kon zijn: herbeleef het hier en schrijf de volgende Feeling Forward sessies zéker in je agenda.

10 boeiende gastsprekers

Heel wat bekende namen passeerden de revue. Zo had Greet De Keyser het over Trump, ging Lene Kemps in gesprek met Kaat Debo over het Antwerpse Modemuseum en legde Caroline Baerten uit wat mindful eten precies betekent. Na de pauze was Dr. Ilan Karavani aan het woord over het effect van biofeedback op je huid, vertelden Dixie Dansercoer en zijn vrouw Julie Brown over hun passie voor het Noorden en legde Danièle Vander Espt uit hoe ons brein helpt bij geldzaken. Afsluiters waren Sihame El Kaouakibi, die sprak over jongeren en de toekomst én als kers op de taart sneed Delphine Boël het onderwerp ‘The Art of Life as an Artist’ even aan. Nadien was er nog tijd om te netwerken, een glaasje te drinken en te genieten van heerlijke fingerfood. Een geslaagde dag, waar jij volgende keer vast ook wil bij zijn!

Benieuwd naar het Feeling Forward programma van 2018/2019? Hou zeker feeling.be/forward en onze Facebookgroep in de gaten, want daar worden in de loop van de zomer alle gastsprekers bekendgemaakt. Hope to see you there!