Home Beauty 5 snelle beautytips om er instant jonger uit te zien

5 snelle beautytips om er instant jonger uit te zien

5 snelle beautytips om er instant jonger uit te zien

We willen er allemaal wel enkele jaartjes jonger uitzien, met deze snelle  beautytips zie je er in no-time wat frisser en jonger uit. 

Highlighter is je beste vriend

Naarmate je huid ouder wordt gaat ze ook wat van haar natuurlijke, jeugdige glow verliezen. Gebruik daarom een highlighter om op strategische plekken in je gezicht je huid op te lichten. Probeer om de binnenkant van je oog, je jukbeenderen en wenkbrauwboog te highlighten voor een mooie, frisse look.

Ga voor een hoge paardenstaart

Wanneer je je haar in een paardenstaart draagt ga je automatisch ook je gezicht wat liften en je jukbeenderen extra accenturen. Voor een mooie volle paardenstaart spray je best wat texturising spray in je haren. 

Volle wenkbrauwen voor een open blik

Volle wenkbrauwen kaderen niet alleen mooi je gezicht, ze zorgen ook voor een open en frisse blik. Schaf je dus een goed wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder aan om je wenkbrauwen lichtjes op te vullen.

Natuurlijk, glossy lippen

Glossy lippen zijn zeker niet alleen weggelegd voor tieners, door je lippen wat extra bling te geven gaat je mond voller en jonger lijken. Kies een perzik of roze kleur voor een extra jeugdig effect.

Glowy huid

Naarmate je huid ouder wordt, gaat ze vaak ook droger worden. Probeer dus wat minder poeder te gebruiken en kies voor een foundation die je huid een natuurlijk glow geeft. Gebruikt ook niet teveel producten want zo ga je fijne lijntjes en rimpels net accenturen. 

 

Lees ook: