6 tips voor een sunkissed look

Voel je je ook op je mooist in de zomer? Met de zon heb je dan ook niet veel hulpmiddelen nodig om te stralen. Wij geven je 6 tips voor de perfecte sunkissed look.

1. Sealed with a kiss

Een zachte verzorgende balsem met een zonnig tintje op je lippen staat fris én sexy bij je gebruinde huid.

Breezy Lips Balm van Une

6 tips voor een sunkissed look

2. Forever young

Om je huid optimaal te verzorgen én te beschermen ga je voor een serum met antioxidanten. Dit serum met polyphenol en vitamine C onder je zonnecrème verdubbelt de efficiëntie van je zonnebescherming én gaat rimpels tegen.

Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense Serum van Caudalie

Anti-wrinkle defense serum

3. Soft at te beach

De mooiste zonnecrème met BB-effect die we deze zomer hebben getest, is die van Lancôme. De crème geeft je huid een zijdezachte natuurlijke teint en de heerlijke geur voert je instant mee naar het strand.

Soleil Bronzer Sun BB Cream SPF50 van Lancôme

Soleil Bronzer Sun BB Cream

4. Bronstijd

Met een bronzer (zonder glitter) geef je structuur aan je gezicht. Kwast met een grote borstel het poeder in een cijfer 3 op je gezicht: van je voorhoofd over je wangen tot onderaan je kaaklijn.

Soft Touch Bronzer van Les Couleurs de Noir

Soft touch bronzer

5. The look of love

Gebruik niet te veel glitterproducten in de zon, maar een beetje glans op je ogen is wel heel mooi. Als het zonlicht op je gezicht valt, krijg je meteen die twinkelende, verliefde blik. 

Surf & Sand Eye Palette van Bobbi Brown

Surf & Sand Eye Palette

6. Goudlokje

Met blonde lokken rond je gezicht lijk je meteen bruiner. Als je niet kunt wachten tot de zon je haar blonder maakt, kun je het effect ook versnellen met een oplichtende crème. Opgelet! Gebruik deze gel alleen op haar dat niet gekleurd is.

Casting Sunkiss Jelly in 3 tinten van L'Oréal

Casting Sunkiss Jelly

Partner Content

Gesponsorde content