Onze beautyvlogsters Nadia en Sarah legden jullie de vorige keer nog uit hoe ze hun haar mooi plat en gezond kregen met de Steampod van L’Oréal Professionnel. Vandaag testen ze een tool uit om op een heel eenvoudige manier zelf krullen te maken die lang blijven.

Automatische krultang

De Philips StyleCare Prestige zou zonder dat je er zelf onhandig mee hoeft te draaien dé perfecte krul leggen in je haar. Je pakt een lok vast, kiest het juiste opzetstuk, en laat je haar opslokken door de automatische krultang. Van zodra je een vaste pieptoon hoort, moet je de tool loslaten.

Op het handvat vind je een knopje waar je kan kiezen tussen 12, 10 of 8 seconden. Dat komt overeen met de tijd dat je haar in het machine blijft zitten. Ze testen het zowel op de halflange haren van Sarah als bij de lange lokken van Nadia. Benieuwd naar het resultaat? Check snel hun video!

Voor onder de kerstboom

Heb je nog geen idee wat je aan je vriendin/zus/schoonzus… moet geven voor kerst? De Philips StyleCare Prestige (€ 119,99) lijkt ons een cadeau waarmee je wel eens zou kunnen scoren ;-). Have a Beautiful XMAS!

Meer beautyvlogs van Nadia & Sarah