Maybelline heeft een mini-palette op de markt gebracht met 6 verschillende kleurtjes. Beautyvlogster Nadia en Sarah gingen na waarvoor iedere kleurtje dient en tonen je hoe en waar je ze het best op je gezicht aanbrengt. Take a look!

Correct, conceal, highlight

Het palette is opgedeeld in 3 stukjes met elk twee om te corrigeren, te concealen en te highlighten. Er zit een borsteltje bij maar je kan het ook met je eigen handen doen, de warmte van je vinger zorgt er immers voor dat het product mooier zal blenden.

De onderste corrector heeft een groene kleur en haalt roodheid uit je gezicht. De gele bovenaan wordt gebruikt om wallen bij te werken. Breng hierover de juiste kleur concealer aan onder je ogen en op het ooglid, want daar zijn ook vaak zichtbare adertjes die je makkelijk kan wegwerken. Tot slot breng je de highlighter aan op de punten van je gezicht die je wil oplichten. Dep wat boven je jukbeenderen, op je voorhoofd, neus, kin en onder je wenkbrauwen. Breng als laatste stap foundation aan over heel je gezicht om alles mooi te egaliseren.

Master Camo van Maybelline (€ 15,99)

Meer beautyvlogs