Nadia geeft vandaag weer héél wat van haar beauty-geheimen prijs. Zo toont ze welk product ze gebruikt voor haar zachte huid én welk busje ze op haar lokken gooit na een wasbeurt voor wat extra va va voom.

1. Pep-start voor de huid

“Hét lievelingsproduct voor mijn huid? Het Pep-Start Double Bubble Purifying Mask van Clinique (€ 32). Je moet het busje goed schudden voor élk gebruik, voor je het aanbrengt en gelijk verdeelt over heel je gezicht,” legt Nadia uit. “Het is een roze héél vloeibare substantie, maar als je het op je handen uitsmeert, wordt het goedje schuimig en wit. Laat twee minuten intrekken totdat het masker plots begint te schuimen en bubbels krijgt en was alles eraf. Je huid is nadien super zacht en het product heeft geen sterke geuren of een onaangenaam gevoel. Kortom: dé manier om je gezicht wakker te maken ‘s ochtends.”

2. Volume Inflator voor je lokken

“Als ik mijn lokken met de haardroger droog, zien ze er gewoonlijk nogal plat uit,” zegt Nadia. “De Serie Expert Volume Inflator van L’Oréal Professionnel (€ 19,80) belooft daar iets aan te veranderen. Het is een droge poederspray voor extra volume met een hoge concentratie aan minerale poeders en een drievoudige diffuser voor een directe en langdurige lift van het haar. Breng gewoon aan op de plekken waar je meer volume wilt, et voilà.”

Meer beautyvlogs