Deze zomerse make-up trend is er eentje voor durvers

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Tegen de zomer vallen er naast kleding-, schoenen- en interieurtrends ook heel wat beauty hypes uit de lucht. De leukste om te testen – vooral op festivals en vakantie – zijn nieuwe make-up looks, al is dat niet voor muurbloempjes weggelegd. Zo zijn opvallende lippen één van de 9 beautytrends voor 2018 die Pinterest had voorspeld. Tijd om daar werk van te maken.

Lipstick met volume-effect

Oefening baart kunst en omdat in mei de eerste festivals al tevoorschijn poppen, kan je best heel de paasvakantie lang beginnen oefenen. Dé make-up trend van het jaar is immers een lip met volume, en die is écht niet van de poes.

Niet zomaar elke lippenstift laat toe diepte te creëren, maar met de nieuwste Dior Addict Lacquer Plump (€ 38,87) moet het je normaal gezien lukken. “Onze eerste lakglans lippeninkt met volume-effect biedt een scala aan intense, lang houdende kleuren met unieke glanseffecten. De lichte textuur zorgt bovendien voor een ongekend comfort,” aldus Peter Philips, Creative & Image Director van Dior Makeup.

Voor de échte durvers

Voor zij die graag experimenteren: deze regenbooglip is prachtig. De make-up artiest maakte drie keer gebruik van de Dior Addict Lacquer Plump: 538 Dior Glitz, 676 Dior Fever & 898 Midnight Star.

https://www.youtube.com/watch?v=00cmgNGUxl4

Het kàn ook subtieler

Je hoeft geen drie regenboogkleuren te gebruiken om diepte te creëren. Het kan ook met twee heel draagbare tinten zoals de Dior Addict Lacquer Plump 676 Dior Fever en de 677 Disco Dior. Het leuke eraan is dat de tinten goed intrekken – en naar zoete snoepjes smaken. Zo zijn ze 100% kiss proof, is-ie vast blij mee ;-).

https://www.youtube.com/watch?v=WLK-G9h3jD4

Openingsbeeld: Julia June SS18

Meer make-up tips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content