Dit weekend zin om uit te gaan? Of wil je liever lekker in je luie zetel blijven zitten? Maar één beautymerk dat je bij beide opties vergezelt en dat is Estée Lauder. Het Amerikaanse cultlabel wordt voortaan dé expert voor de nacht en om dat te vieren, hielden ze een feestje in Milaan. Onze beautyredactrice was invited en zorgde voor een (video)verslagje.

Going out

Bij aankomst in het hotel wacht een beauty kit mij op in de kamer. Hierin zit alles om er een feestelijke avond van te maken: van een mascara over een oogschaduw tot een knalroze lipstick die perfect bij mijn schoenen past. Ik trek m’n mooiste pyjama – ahum, slip dress – aan en ben helemaal klaar voor het event.

Eenmaal door de gouden regen, begeef ik me in de nacht. Aan het einde van een lange spiegelgang (mét quotes over nachtverzorging) sta ik voor een dilemma: ‘Staying In’ of ‘ Going Out’. Met m’n opgemaakte snoet, kies ik uiteraard voor de laatste optie waarna er zich een deur opent waarachter discobollen hangen te glinsteren en de ene touch-up boot na de andere voor ons klaarstaat.

Staying in

Na een cocktail of drie begeef ik me naar het ‘Staying In’ gebeuren, waar – ondanks het gejoel van honderden influencers – een veel gezapiger sfeertje hangt. In de mini-badkamertjes test ik het nachtverzorgingsgamma van Estée Lauder uit, waaraan onlangs trouwens een topproduct werd toegevoegd: de Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate. Een redder in nood, die je over het iconische Advanced Night Repair serum smeert als je last hebt van irritatie. Verder te beleven: een ronddraaiend bed waarboven een photobooth camera zweeft én Janneke Maan, die zich voor de gelegenheid met ons laat fotograferen.

Als ik na het event terug op mijn kamer kom, wacht er een zijdezachte nachtjapon én slaapmasker met m’n sterrenbeeld op me. Terwijl Google Home me op de achtergrond nog een laatste keer dé ideale nachtroutine toefluistert, ga ik helemaal gepamperd de beste hotelnacht van m’n leven tegemoet.

Het nachtgamma van Estée Lauder

Blijf je thuis?

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex
€ 54,00 – Shop het hier

Blijf je thuis?

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
€ 128,50 – Shop het hier

Blijf je thuis?

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate
€ 84,00 – Shop het hier

Blijf je thuis?

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme
€ 93,50 – Shop het hier

Blijf je thuis?

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask
€ 95,50 voor 4 – Shop het hier

Blijf je thuis?

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask
€ 44,50 voor 4 – Shop het hier

Ga je uit?

Double Wear Stay-in-Place make-up SPF 10
€ 46,00 – Shop het hier

Ga je uit?

Pure Color Envy Sculpting Lipstick
€ 34,50 – Shop het hier

Ga je uit?

Pure Color Envy ShadowPaint
€ 31,50 – Shop het hier

Ga je uit?

Double Wear Stay-in-Place oogpenseel
€ 23,50 – Shop het hier

Ga je uit?

Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara
€ 32,50 – Shop het hier

Hoe je die nachtverzorging het best aanpakt en waarom het zo belangrijk is? Dat lees je binnenkort in het oktobernummer van Feeling.