Jihaa, a newbie is born! Feeling Beauty TV heet-ie, een gloednieuw platform waarop al jouw beautyvragen worden beantwoord. In deze eerste aflevering onthullen we – mét hulp van een make-up pro – de beste tips and tricks voor een natuurlijke look met glowy finishing touch. Tools in de aanslag? Glow!

Go for a natural glow

Na de winter kan je teint er al snel wat dof en grauw uitzien. Om weer een mooie glans op je huid te krijgen, zijn er gelukkig enkele make-up trucjes die jouw natuurlijke glow weer naar boven halen. Nét op tijd voor de lente!

Feeling Beauty TV strikte Paul Van Rompaey, national make-up artiest bij Yves Saint Laurent Beauté. Hij verklapt ons heel wat goeie make-up tips én toont in 5 eenvoudige stappen hoe je zo’n natuurlijke glowy teint zélf creëert:

  1. Paul raadt aan te beginnen met een goede hydraterende primer, die je over het gelaat uitsmeert als een dagcrème. Zo is je huid voorbereid op het laagje make-up dat volgt.
  2. Hierover gaat een natuurlijke vloeibare foundation, die je kan aanbrengen met een borstel.
  3. Stip oneffenheden weg met een concealer en breng wat licht aan op je gelaat met highlighter.
  4. Gebruik hierna de shimmer stick om wat extra glow te geven aan je jukbeenderen en onder je wenkbrauw. Met blush voeg je opnieuw kleur toe aan je gezicht.
  5. Afwerken doet Paul met een subtiele lipstick en wat mascara.

Hieronder vind je alle producten die Paul gebruikt in de video om thuis zélf die natuurlijke glow te creëren:

TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW

Verdeel de primer over het gelaat als een dagcrème. Hij zorgt ervoor dat je huid mooi gehydrateerd is en de foundation beter blijft zitten én hij geeft je een natuurlijke glowy uitstraling.

YSL – TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW, € 67,90

TOUCHE ECLAT LE TEINT

Dit is een vloeibare foundation die makkelijk te doseren valt en een natuurlijk glowy resultaat geeft. Je kleur kiezen, doe je het best op de kaak. Gebruik je vingers voor een natuurlijk resultaat of ga voor een vlakke foundation brush voor iets meer precisie.

YSL – TOUCHE ECLAT LE TEINT, € 48,90

TOUCHE ECLAT HIGH COVER

Deze stylo gebruik je om plaatselijk oneffenheden te camoufleren en donkere kringen te verbergen. Kies een tintje lichter maar ga niet te licht, want dat creëert een panda-effect.

YSL – TOUCHE ECLAT HIGH COVER, € 40,50

TOUCHE ECLAT LE STYLO

Dé klassieker van Yves Saint Laurent Beauté. Gebruik hem als natuurlijke highlighter om delen van je gezicht waar je trots op bent – denk bijvoorbeeld: je jukbeenderen – in de verf te zetten.

YSL – TOUCHE ECLAT LE STYLO, € 36,90

TOUCHE ECLAT SHIMMER STICK

Deze Shimmer Stick van Yves Saint Laurent Beauté is een highlighter crème. Zet deze op je jukbeen en onder de wenkbrauw en gebruik je vingers om ‘m in je foundation te blenden.

YSL – TOUCHE ECLAT SHIMMER STICK, € 37,90

COUTURE BLUSH

Ook als je last hebt van roodheid mag je blush aanbrengen. Als je te veel hebt gebruikt, kan je wat primer lichtjes over de blush vegen. Begin nooit te wrijven!

YSL – COUTURE BLUSH, € 45,50

ROUGE VOLUPTE SHINE PLUMP-IN-COLOUR

YSL – ROUGE VOLUPTE SHINE PLUMP-IN-COLOUR, € 35,90

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER

YSL – MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER, € 35,90