Last van lustverlies? Misschien kan een O-shot helpen

Lise Milbou

Vaginafillers, lasers voor je snor, kalknagels... Feeling vond het hoog tijd enkele ‘beautytaboes‘ bespreekbaar te maken. Hieronder lees je over de oorzaak van lustverlies en ontdek je hoe een G- en O-shot eventueel kunnen helpen.

SOS lustverlies

Kwaal?

Minder oestrogenen kan ervoor zorgen dat het zwellichaam van je clitoris en G-zone slinkt en de zenuwen minder gevoelig worden. Maar ook jongere vrouwen kunnen hier last van hebben. Zo’n 25 à 30% van de vrouwen heeft een laag libido, 50% komt nooit klaar en bij amper 18% volstaat vaginale penetratie om tot een climax te komen.

Komaf, dankzij?

Met de O-shot en G-shot kun je de seksuele beleving (weer) aanwakkeren. Beide zijn PRP-injecties voor clitoriaal of vaginaal seksueel genot. Platelet Rich Plasma is plasma met een hoge concentratie eigen bloedplaatjes die groeifactoren bevatten en geïnjecteerd worden rond de clitoris en G-zone. Je clitorale gevoeligheid neemt toe en je vagina hernieuwt met een hoger seksueel verlangen als uitkomst.

Platelet Rich Plasma bevat een hoge concentratie eigen bloedplaatjes die groeifactoren bevatten en geïnjecteerd worden rond de clitoris en G-zone.

Kost?

Voor één shot betaal je vanaf € 400 en na zo’n drie behandelingen is het resultaat optimaal. Jaarlijks onderhoud is nodig.

MEER INFO VIA VPLUSCLINIC.BE, LIGHTFALLSCLINIC.BE EN CARPE.BE

SOS beautykwaaltjes

Openingsbeeld: LoveStories SS21.

Partner Content

Gesponsorde content