Home Beauty Mooie feestmake-up voor mature vrouwen

Mooie feestmake-up voor mature vrouwen

Als er iemand weet hoe je de perfecte make-up look kan bekomen, dan is het wel Lisa Eldridge. Zij verzorgt de make-up van vrouwen als Kate Winslet, Cara Delevigne en Keira Knightley en is Creative Director van Lancôme. In een van haar recente video’s legt ze uit hoe je als mature vrouw een mooie, langdurige feestlook kan creëren, inclusief felle lippen!

 

Video: feestlook voor mature vrouwen

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De tips van Lisa Eldridge

Make-up

1. Gebruik een foundation die je huid een mooie, gezonde glow geeft zoals de Bourjois Healthy mix. Je vermijdt dus beter te droge of poederachtige foundations.
2. Kies een concealer die lang blijft zitten maar toch creamy is, hierdoor kruipt hij niet in de fijne lijntjes rond je ogen. Let er ook op dat je concealer niet te licht van kleur is zodat je hem niet ziet zitten op foto’s.
3. Gebruik taupe kleuren om je ogen in de verf te zetten. Zo krijg je makkelijk een frisse look die je blik meteen opent. Vergeet ook je mascara niet voor de finishing touch.
4. Vul je wenkbrauwen lichtjes in met wat poeder en kam ze goed door voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Gebruik geen te warme bruine tinten als je haar een beetje grijs is, anders ziet het er snel artificieel uit.
5. Kies voor een natuurlijk blush om je jukbeenderen te accentueren.
6. Vergeet geen highlighter aan te brengen op je jukbeenderen voor een gezonde glans.
7. Ga voor een felle kleur op je lippen voor een extra glamoureus effect.

Nog meer beauty-inspiratie?