Moderedactrice Kristin Stoffels is naast een fashion lover ook een beauty addict. Ze houdt van potions en lotions, maar bij de goedkope lijn van Primark (in samenwerking met Alessandra Steinherr) had ze toch zo haar bedenkingen. Daarom: DE test.

1. Plump & Glow – Facial in a Stick

Deze Plump & Glow Facial in a Stick (€ 6) bevat hyaluronzuur, drakenfruit en cactusbloem extract. Het is een cleanser, verwijdert make-up, plumpt en hydrateert. Kristin haar huid voelt na gebruik echt gevoed en er ligt precies een vetlaagje bovenop.

 

2. Plump & Glow – The Power Mask

Het Plump & Glow The Power Mask (€ 4) bevat twee stappen om je huid te verfrissen. Het masker bevat aminozuur, hyaluronzuur en Koreaanse kamille om je huid te hydrateren. Eerst masseer je de emulsie in je huid en daarna laat je het masker tien minuten inwerken. Kristin haar huid voelt heel gevoed en ze merkt ook dat ze straalt. Eén nadeel? Hij is wel een tikje plakkerig.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer beautytips