Royaal geurtje: dit is het favoriete parfum van Kate Middleton

Een geur kan je terugbrengen naar een mooi moment of zelfs bepaalde gevoelens oproepen. Een goed parfum is dus een must. Dit is de favoriete geur van Britse royal Kate Middleton.

 

Je parfum doet meer dan je denkt. Zo kan lavendel je kalmeren of geeft de geur van citrus je net energie. Bovendien halen geuren herinneringen naar boven. Van de geur van versgebakken koekjes die je aan de keuken van je oma doen denken tot dat sexy parfum dat je meteen terugneemt naar die ene vakantie en dat vakantielief.

Kate Middletons parfum is daarom niet zo verrassend. Haar favoriete parfum is immers het geurtje dat ze op haar trouwdag droeg:White Gardenia Petals, een bloemig parfum op basis van onder andere bergamot en lelie. Parfumhuis Illuminum uit Londen was indertijd klein, maar raakte razend populair toen bekend raakte dat Kate fan is.

White Gardenia Petals – parfum – £90 voor 100 ml

Ook in huis houdt ze trouwens van een goed parfum: daar kiest ze voor geurkaarsen met de geur van oranjebloesem.

Over de toonbank

Het gebeurt trouwens wel vaker dat iets waarmee Kate verschijnt, plots als zoete broodjes over de toonbank gaat. Toen ze recent in Londen gespot werd met een handtas van het Britse DeMellier, steeg de verkoop van het merk en die handtas in kwestie aanzienlijk.

Dezelfde handtas scoren als Kate? Dat kan, maar dan moet je er snel bij zijn. Nadat de eerste lijn in een mum uitverkocht, gaan ook de extra exemplaren hard.

The Nano Montreal

Meer over de Britse royals:

Bron: Marie Claire UK

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content