Home Beauty Shapen en contouren à la Tiany
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een perfect geshapet gezicht lijkt steeds meer vanzelfsprekend te worden, al is de tijd die erin kruipt dat iets minder. Gelukkig weet Tiany weer raad en geeft ze ons een handleiding 'shapen en contouren voor alledaags gebruik'. Thanks a lot, Tiany!

In een ideale wereld met rolmodellen als Kim Kardashian, lijkt iedereen flawless wakker te worden. Dit is helaas niet realistisch, tenzij je 1,5 uur vroeger opstaat om te shapen of een make-up artist in huis haalt. Maar met Tiany's stappenplan 'shapen voor dagelijks gebruik' doe jij mee aan de hype en krijgt je gezicht je in no time een heel natuurlijke shape zonder veel tijdverlies.

Voorbereiding:

Belangrijk is dat make-up van de dag ervoor volledig verwijderd wordt. Tiany's absolute favoriet op gebied van ontshminken is Bioderma micellair water dat alles weghaalt op een zachte manier. Dit product wordt trouwens backstage bij alle modeshows gebruikt om de modellen te ontshminken. Hierna is goed hydrateren belangrijk, want dit dient als basis voor mooie make-up. Bekijk ook hier onze favoriete micellaire water. 

Stap 1: corrigeren

Ook bij make-up geldt less is more, aangezien imperfecties wegwerken vaak al volstaat. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een corrector.

Stap 2: Shapen

Om in te spelen op de hype van het shapen heeft Dior een blush sculpt palette uitgebracht waarin je een higlighter en een sculpting powder vindt. Dit poeder breng je in een drie aan: vanboven te beginnen, door naar de jukbeenderen en zo naar beneden toe.

Stap 3: Highlighter en afwerking

Een klein beetje highlighter op je ooglid zorgt voor een open blik. Nadat je deze drie stappen hebt uitgevoerd kan je afwerken met een beetje mascara en lipstick en je bent good to go. 
 

Tiany Kiriloff Meer tips van Tiany? In haar vorige tutorials leerde ze ons al hoe we best nepwimpers aanbrengen en hoe we die vervelende uitgroei perfect camoufleren