De Amerikaanse Myla Dalbesio is het huisgezicht – en de ‘huisboezem’ – van lingerielabel PrimaDonna, het merk voor vrouwen met een grotere cupmaat. Myla is wat heet ‘plus size’, al vinden wij de term ‘normal size’ veel beter passen: ze heeft, net zoals de gemiddelde vrouw, vormen en rondingen. Wij zetten haar voor de lens en vroegen haar – nogal letterlijk – de kleren van het lijf.

3 vragen aan Myla

1. Favoriete stad?

Myla ziet als model heel wat van de wereld en toch is er één stad waar ze het liefste is: Stockholm. Waarom? Ze vindt er het eten super lekker, alles en iedereen heeft er een geweldige stijl én de mensen zijn er absolutely stunning.

2. Must haves voor élke vrouw?

Een zelfzekere vrouw draagt perfect zittend ondergoed, heeft een vibrator in haar nachtkastje liggen én heeft minstens één paar schoenen statement schoenen. Dixit Myla.

3. Ultieme styling trick?

Door je shirt in je broek te stoppen, zie je er volgens Dalbesio meteen uit om door een ringetje te halen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Myla Dalbesio in Feeling

Deze maand pronkt Myla Dalbesio op onze cover én in het magazine. Net zo strak en stralend worden als zij? Wij verklappen in het mei-nummer van Feeling de beste nieuwe lanceringen voor een vollere boezem, strakke kaaklijn, mooie bovenarmen en verleidelijke decolleté. Rep je dus asap naar de krantenwinkel!

Openingsbeeld: Martin Sweers