Ook een tikkeltje jaloers op de mooie glow van fashionista Tiany Kiriloff? Dan ben je op de juiste plaats! Wij mochten een kijkje nemen in de badkamer van de Belgische Instagram queen en kwamen zo al haar beautygeheimen te weten. Van magische crèmes tot fantastische poedertjes… Duik mee in Tiany’s ‘pochetjes‘ en ontdek haar favorieten.

Magische productjes

Tiany’s beauty routine in één woord? Snel! De fashionista heeft drie kinderen en is vaak on the run, tijd om urenlang voor de spiegel te staan is er dus niet. Daarom houdt ze van producten als ‘Milky Boost’ van Clarins en ‘Ambient lightning palette’ van Hourglass, die je in enkele minuten een mooie, neutrale gloed geven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook leuk: Tiany wordt bij Feeling contributing editor: ze zal ons meenemen op spannende, exclusieve, once-in-alifetime reisjes met grote modelabels. Ze zal ons tonen wat er achter de schermen bij een defilé gebeurt, en hoe ze aan haar glow komt. Ze introduceert nieuwe labels en Instagramfilters, en deelt haar favoriete adresjes. Elke maand in Feeling, maar veel vaker nog op @feelingmagazine: de wereld van Tiany heeft straks geen geheimen meer voor jou.

Shop Tiany’s favoriete beauty producten hier:

Advanced Night Repair Serum

Estée Lauder
Vanaf €87,50 – Shop het hier.

Milky Boost

Clarins
Vanaf €38 – Shop het hier.

Neo Nude Fusion Powder

Giorgio Armani Beauty
€69 – Shop het hier.

Eyes to Kill Mascara

Giorgio Armani Beauty
€36 – Shop het hier.

Ambient Lightning Palette

Hourglass
€63,50 – Shop het hier.

Lip Maestro

Giorgio Armani Beauty
€34 – Shop het hier.

Ontdek meer video’s:

Tekst: Margot Huysentruyt