Home Beauty VIDEO: zo breng je de perfecte eyeliner aan

VIDEO: zo breng je de perfecte eyeliner aan

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de Tiany-tutorial van vandaag leren jullie hoe je de perfécte eyeliner aanbrengt. Honestly: het ziet er moeilijker uit dan het is!

Een eyeliner is één van de gemakkelijkste make-up tricks voor een instant beautyboost. Tiany vertelt in deze video je hoe je hem best aanbrengt en onthult ook een fashionable variant die ze zelf testte tijdens de Fashion Weeks. 

1. De liquid eyeliner

Uit alle soorten eyeliners verkiest Tiany zelf de liquid liner met penseeltje, die volgens haar erg nauwkeurig aan te brengen is. Hier gebruikt ze de de M.A.C. Liquid Eyeliner, die je aanbrengt door middel van puntjes, die je naderhand met elkaar verbindt. De bedoeling is om je oog te liften en dit doe je door je eyeliner te laten eindigen in de lijn tussen je ooghoek en je wenkbrauw. Indien nodig een beetje retoucheren en afwerken met mascara, waarvoor Tiany er eentje van Benefit gebruikt.

No worries: het is normaal als het je niet lukt je eyeliner in één keer te trekken, oefening baart kunst!

2. De dubbele eyeliner

Deze variant breng je aan met twee producten, hier twee kleuren eyeliner van T.Leclerc. Tiany begint met de Eyeliner Précision Gris Souris, opnieuw in puntjes aangebracht en iets dikker met elkaar verbonden.  Haar tweede kleur is de Eyeliner Précision Abricot die ze iets dichter en heel fijntjes bij de wimperrand aanbrengt. Nu enkel nog een beetje mascara voor de finishing touch en die killer look is yours.

Meer beautytutorials van Tiany? Hier zie je hoe je uitgroei camoufleert!


Lees ook:

Special look: make-up voor een date

Get the look: de visgraatvlecht à la Tiany

Zo doe je dat: nepwimpers aanbrengen