Sisley x Tiany Kiriloff x Feeling.

“42 jaar op de teller, toch wel reden tot lichte paniek als ik eerlijk ben. Toen ik laatst voor de spiegel mijn huid stond te taxeren, moest ik toegeven: de rimpeltjes vallen écht wel mee. Toch verliest m’n hals wat elasticiteit en ook die gezonde glow moet ik steeds meer gaan stimuleren.

Toen Sisley me de vraag stelde om hun nieuwste Sisleÿa La Cure te testen – een premium anti-aging kuur die je in 4 weken een getransformeerde, jongere huid belooft – twijfelde ik dus geen seconde! Bovendien vertrok ik net op vakantie; hét uitgelezen moment voor me-time!”

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure

Hoe werkt de kuur?

“Sisleÿa La Cure werkt in op de mitochondriën, componenten die functioneren als de belangrijkste energiebron van de cel. Ze zetten voedingsstoffen om in bruikbare energie voor ons organisme. Door leeftijd en stress kunnen deze mitochondriën verzwakken, wat leidt tot een afname van de productie van vitale energie en het versnellen van de aanmaak van vrije radicalen. Hierdoor wordt het vroegtijdig verouderingsproces van de huid bevorderd.

Sisleÿa La Cure gaat het mechanisme van de mitochondriën beïnvloeden door ze te beschermen, te herconnecteren én door de beschadigde mitochondriën te verwijderen. Hierdoor kan de huid zich hernieuwen waardoor ze er weer jeugdiger zal uitzien.”

Wanneer schakel je ze in?

“Voor een langdurig behoud van de resultaten gebruik je deze kuur 2 keer per jaar, tijdens de seizoenswisselingen, of wanneer je huid tekenen van vermoeidheid of stress vertoont.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoe gebruik je de 4 flesjes?

“Het duurt 4 weken voordat de huid zichzelf vernieuwt. Dit is exact de tijd die Sisleÿa La Cure nodig heeft om de vitale mechanismen van de huid nieuw leven in te blazen en stapsgewijs te zorgen voor optimale resultaten. In de verpakking zitten 4 flesjes, één voor elke week van de cyclus.

Je dient de kuur ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. Breng 8 pompjes per keer aan en masseer op het gezicht en de hals nadat je jouw huid hebt gereinigd. Wanneer je huid extra comfort nodig heeft, kan je na het aanbrengen van de kuur een aanvullende verzorging aanbrengen, maar bij mij was dat echt niet meer nodig. Mijn huid was helemaal happy met deze 8 pompjes.”

Is er een specifiek ‘aanbrengritueel’?

“Om de effecten te optimaliseren, bedacht Sisley een specifiek ‘aanbrengritueel’. Breng 8 pompjes in de handpalm aan en verdeel over beide handen door de ze tegen elkaar te drukken.

1. Voelen

Plaats de handen voor de neus en adem diep in en uit om te ontspannen, het hoofd leeg te maken en te genieten van de aromatische geuren van de verzorging.

2. Gladstrijken

Druk beide handen tegelijkertijd op de twee wangen, vervolgens op het voorhoofd en de kin en tot slot op de hals om de textuur te verdelen. Laat het product indringen met gladstrijkende bewegingen van het midden van het gezicht naar de buitenkant.

3. Stimuleren

Vervolg met opwaartse bewegingen met de vingerkootjes, altijd naar de buitenkant. Eindig met een intens gladstrijkende beweging van de hals naar de buitenkant. Tot slot energiek op het hele gezicht inkloppen.

4. Ontspannen

Leg de handen plat op het gezicht en laat het gewicht van het hoofd op de handen rusten voor een intens gevoel van ontspanning en welzijn.”

Tiany’s videodagboek

“Klinkt allemaal veelbelovend, niet? Ik legde voor jullie mijn parcours van 4 weken vast in een videodagboek. Klik dus snel op play om mijn ervaringen, de evolutie en resultaten op mijn huid te ontdekken.”

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure – € 890 voor een kuur van 4 flesjes, te koop in geselecteerde verkooppunten en online.

Volg Tiany’s mode- en beauty-avonturen ook op Instagram: @tianykirilove

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure