Home Beauty Zo breng je een spray tan aan
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de video van vandaag vertelt Tiany ons een goedbewaard geheim over het aanbrengen van zelfbruiner. Wij waren natuurlijk benieuwd naar haar tips en we delen ze hier met jullie.

Oké, dit blijft tussen Tiany en ons: ook deze goudbruine diva gebruikt wel eens graag zelfbruiner. Dit om twee goede redenen: omdat het gezonder is dan volop in de zon zitten én omdat het zorgt voor een mooie gloed. Tiany zelf gebruikt het liefst een crème, maar vandaag test ze de Curasano spray tan express met ons: goed voor lichaam én gezicht.

Zo breng je hem aan op je lichaam

Om te beginnen, schud je goed met het busje. Vervolgens breng je het product aan op de handschoen die je bij de fles krijgt. Breng het product met cirkelvormige bewegingen aan op je lichaam en wanneer de washand droog is, doe je er weer nieuw product op.

Tip: Breng de spray tan aan in je lingerie of in bikini. Een witte blouse is hier niet aangeraden ;-). 

Zo breng je hem aan op je gezicht

Schud weer goed om te beginnen. Daarna spuit je de spray vanop 30 cm afstand op je gezicht. Ga er vervolgens met een haardroger over om het effect nog sterkter te maken.

Om er nóg bruiner uit te zien, herhaal je de stappen simpelweg een tweede keer. Na het gebruik van de spray zal je er natuurlijk uit zien mét een geslaagde bruine tint.

Meer leuke tips van Tiany vind je in de nieuwe Feeling-rubriek 'Tiany's notebook'. Haast je dus gauw naar de winkel om jouw exemplaar te scoren!


Lees ook:

Zo doe je dat: camoufleer je uitgroei

Special look: make-up voor een date

Zo doe je dat: nepwimpers aanbrengen