Leonardo DiCaprio zoekt een date

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Een tête-à-tête met Leo? Sorry, dat kunnen we je niet bieden. May we present als derde wiel aan de wagen: Kate Winslet. Nu ja, zo slecht is dat nog niet, toch? Kate en Leonardo veilen donderdag een etentje voor het goede doel en als jij tegen dan je spaarvarken kan leegtimmeren, ben je erbij op dé Titanic-reünie van de eeuw. 

Het goede doel

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet veilen op 26 juli een exclusief diner voor The Golden Hat Foundation, een organisatie voor kinderen met autisme, en een GoFundMe campagne om een 28-jarige moeder met kanker te helpen.

Tijdens het jaarlijkse benefietgala van de Titanic-acteur, dit jaar in Saint-Tropez, sprokkelt DiCaprio steeds miljoenen binnen voor goede doelen. Wat er deze keer tegenover staat? Een romantisch etentje met Jack en Rose in restaurant naar keuze in New York.

Had je 80 miljoen...

Het gala aan de Franse Riviera wordt altijd door heel wat celebs van op de eerste rij gevolgd. Lenny Kravitz zal er optreden, maar ook Madonna en acteurs als Cate Blanchett, Emma Stone, Tom Hanks en Jared Leto maken er hun opwachting om rijke bieders te lokken. In 2015 wist DiCaprio een slordige 45 miljoen dollar (38 miljoen euro) op te halen met zijn benefiet. Dit jaar hoopt hij op zo’n 80 miljoen... Very sorry Lenny D, maar uit onze schatkamer zal die berg niet komen.

Meer over Leonardo DiCaprio

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content