De 26-jarige student Eugen Merher maakte deze video voor Adidas. Het bedrijf gebruikte de commercial niet in hun marketingstrategie. Maar volgende zullen ze waarschijnlijk toch een keertje extra nadenken. Want de video is niet alleen prachtig, hij gaat ook viraal op het internet.

Zelfs na Kerstmis kunnen we nog genieten van een prachtige commercial. Bedrijven betalen vaak gigantische bedragen voor de perfecte video. Maar deze video komt van een student, de 26-jarige student Eugen maakte hem als opdracht voor school. Hij stuurde hem naar Adidas, maar zij gebruikten de video niet. Nu gaat de video toch viraal via het internet.

Het verhaal is dan ook prachtig. Je ziet een voormalige Duitse marathonloper die nu een saai leventje in een rusthuis leidt. Wanneer hij zijn oude sneakers van Adidas terugvindt besluit hij te gaan rennen en zijn tweede jeugd te beleven. Verpleegster zijn dan misschien niet zo enthousiast, de andere bewoners zijn laaiend. Wij vinden het prachtig, maar kijk vooral even zelf.

Zelf goede voornemens? Dankzij deze sportschoenen ga je met plezier een toertje joggen

Meer hartverwarmende verhalen: