Lena Dunham is overtuigd, Hillary Clinton moet de Amerikaanse president worden. Om dat duidelijk te maken heeft ze een wel heel bijzondere rapvideo de wereld ingestuurd.

Het is bijna zover, morgen beslist Amerika wie de nieuwe president wordt. Wordt het Hillary Clinton, die gisteren te horen kregen dat ze niet vervolgd wordt voor haar emails, of wordt het Trump, die, nu ja vooral de pers haalde met modder gooien en vrouwonvriendelijke uitspraken? Als het van Lena Dunham afhangt is het duidelijk, Clinton moet de eerste vrouwelijke president worden. Om alle Amerikanen te overtuigen te gaan stemmen, en dat voor Clinton te doen, wilde ze iets bijzonders doen. We wisten al dat ze kon acteren en schrijven. Maar rappen blijkt haar ook best goed af te gaan, dat bewijst ze in deze hilarisch rapvideo. Geloof ons, je wilt hem écht even zien.

Lees ook: Greet De Keyser vanuit Washington: nog twee zenuwslopende dagen

“Geen limieten”

En Lena Dunham is niet de enige die haar steun geeft aan Hillary Clinton. Ook heel wat andere sterren zitten in team Clinton. Tijdens een concert gaven Beyoncé en Jay-Z enkele dagen geleden een speech waarin ze hun steun aan Clinton geven. “Ik was zo blij voor mijn zwarte neefje toen de eerste zwarte president werd verkozen, en dat al zijn dromen kunnen uitkomen. Nu hebben we de kans om een vrouw het land te zien besturen. Ik wil aan mijn dochter meegeven dat alles mogelijk is, dat er geen limieten zijn”, aldus Beyoncé.

Video: Beyoncé & Jay Z steunen Clinton

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je alles weten over de Amerikaanse Presidentsverkiezingen? Lees dan zeker de blogs van Greet De Keyser, die ze schrijft vanuit Washington. 

Meer over de verkiezingen

Hilarisch: Obama reageert op gemene Tweet van Trump
Dit filmpje over het debat van Hillary Clinton en Donald Trump is hilarisch
Blog: Michelle Obama for president!