Zoë Kravitz is getrouwd en droeg een wel érg aparte outfit

Zoë Kravitz en Karl Glusman hielden een trouwpartijtje in Parijs dit weekend. Haar papa Lenny heeft er een huis en organiseerde er een rehearsal dinertje (de twee gaven elkaar in mei al het ja-woord in de VS). Cool als ze is, droeg de Big Little Lies ster de meest aparte outfit ooit.

Visnetjurk met parels

Dat Zoë niet in een klassieke prinsessenjurk zou verschijnen, hadden we nét zien aankomen maar haar uiteindelijke outfit sloeg echt alles. Voor het feest droeg de actrice een mesh (ofte: visnet) jurk van Danielle Frankel, volledig versierd met parels. Hieronder ging een wit fietsbroekje (on trend, dat wel) en een matchy strapless beha uit zijde. Om de look af te maken droeg ze witte platte schoenen en een geknoopt handtasje van The Row.

De twee vierden zaterdag hun huwelijk in het Parijse huis van papa Lenny Kravitz maar hadden vrijdag ook al een etentje met hun celebvrienden in het Franse restaurant Lapérouse. Mama Lisa Bonnet verscheen in een paarse kimono terwijl Lenny een gestreepte glitterblazer en witte kostuumschoenen aantrok.

Big Little Lies crew

Foto’s van de trouw zélf bleven tot nu toe nog goed bewaard maar wat we wél hebben zijn kiekjes van de gasten die toekomen aan het restaurant en op het feest. Ook haar BLL-collega’s werden uitgenodigd en Reese Witherspoon, Laura Dern en Shailene Woodley zagen er bijna even fab uit als het bruidje zelf:

Leuk als festivaloutfit

Vind je de outfit van Zoë ook zo leuk – misschien eerder voor op een festival? Hier shop je ‘m bij elkaar:

Witte visnet jurk

Witte visnet jurk

Witte visnet jurk

Public Desire
€ 23,99 – Shop het hier

Witte sportbeha

Witte sportbeha

Witte sportbeha

Weekday
€ 15 – Shop het hier

Witte sportbeha

Witte sportbeha

Witte sportbeha

Alala
€ 48,36 – Shop het hier

Wit fietsbroekje

Wit fietsbroekje

Wit fietsbroekje

Free People
€ 69,95 – Shop het hier

Wit fietsbroekje

Wit fietsbroekje

Wit fietsbroekje

LouLou
€ 192 – Shop het hier

Meer over trouwen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content