Wij strikten de IJslandse chef-kok Dagny Ros Asmundsdottir als Feeling-gastvrouw en zijn apetrots. Wat een madam! Bekend van (Junior) Masterchef en eigen kookprogramma’s op Njam! is ze ook als auteur nu helemaal on fire. In 2015 lanceerde ze haar eerste kookboek Easy Iceland en deze maand komt ze met een vervolg: Easy Nordic. Benieuwd hoe zo’n straffe vrouw woont en waar ze helemaal tot rust komt? Ontdek het in deze binnenkijker.

Thuis bij Dagny

Dagny Ros noemt zichzelf een zotte doos en is rechttoe rechtaan. Ze heeft wel een piepklein hartje en houdt van een gezellige thuis. Haar familie is dan ook alles. Buiten, in de natuur, komt ze helemaal tot rust door de geur van de bomen in het bos of door het geluid van de zee. Een échte levensgenieter dus.

Dagny in Feeling

Wil je meer weten over onze Feeling-gastvrouw? Hier maar je kennis met Dagny Ros Asmundsdottir. Volg haar filmpjes en tips deze maand ook op de Feeling website en Facebookpagina. Dagny Ros Asmundsdottir organiseert trouwens ook een kookworkshop voor onze lezeressen. Interesse? Schrijf je dan snel hier in!

Het aprilnummer van Feeling met Dagny Ros Asmundsdottir ligt vanaf 21/03 in de winkel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten