Nu het coronavirus ons sociale leven even op pauze zet, zoeken we alternatieve manieren om een ritme te bewaren. Belangrijk hierbij is natuurlijk om voldoende te bewegen. Daarom delen we hier een work-out die je perfect in je woonkamer kan doen. Klaar om te zweten? Topsporter Yanina Wickmayer deelt haar favoriete oefeningen voor een strak lichaam.

Bekijk hier ook de favoriete sportbiografieën van Yanina Wickmayer

Sporten met Yanina

Als professioneel tennister sport Yanina het hele jaar door en doet heel wat verschillende work-outs. Zij is dus geknipt om te tippen welke oefeningen ons een strak lichaam bezorgen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Work it

In de video geeft Yanina enkele oefeningen voor mooie buikspieren en stevige billen. “Het is belangrijk eerst op te warmen. Touwtjespringen is hier perfect voor. Voor de rest heb je niet veel nodig hoor. Met een klein rekkertje kun je heel veel oefeningen doen. Voor de buikspieroefeningen gebruik ik een bal. Planking is dan weer iets moeilijker, want je moet zeker op je houding letten als je deze oefening doet.”

Meer tips om je klaar te stomen voor de zomer: