Zoals elke maand hebben we bij Feeling een straffe madam te gast. In het april-nummer is dat niemand minder dan neuropsychologe Elke Geraerts. 

Wie is Elke Geraerts?

Elke Geraerts wist het al van jongs af aan: ze wilt mensen helpen. Dus ging ze psychologie studeren. Ondertussen is ze doctor in de psychologie en bekleedde ze verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Getriggerd door haar wetenschappelijke inzichten over mentale veerkracht, startte ze met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Deze consultancy richt zich op het verhogen van mentale weerbaarheid van medewerkers en bestaat inmiddels uit een dertigtal psychologen, artsen en consultants.

Daarnaast schreef ze het boek, Mentaal Kapitaal, waarin ze op een toegankelijke manier beschrijft hoe we onze mentale veerkracht kunnen exploiteren.

Ze is getrouwd met Michaël, samen hebben ze twee dochters: Feline en Florence. Ze houdt van reizen en woonde op verschillende plekken in de wereld. Sinds 4 jaar woont ze terug in België.

Elke Geraerts in Feeling

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elke Geraerts op feeling.be

Elke Geraerts zal deze maand ook via de Feeling website en Facebookpagina haar tips and tricks met ons delen. Daarnaast geeft ze ons een kijkje in haar leven aan de hand van leuke filmpjes. Verder organiseert Elke ook een lezing over mentale veerkracht voor onze lezeressen. Interesse? Schrijf je dan snel hier in!

Nog meer lezen over onze nieuwe Feeling-gastvrouw? Koop dan snel het mei-nummer van Feeling + Feeling GOLD Dolce Vita. Vergeet je hier ook niet in te schrijven voor de workshop van Elke over mentale veerkracht. 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten